Меню

Про молодіжну організацію

Ласкаво просимо до нашої молодіжної організації Міжнародної економіки та підприємства ( МО МЕП )

Ми – динамічна команда молодих активістів, які працюють над тим, щоб змінити світ навколо нас. Наша організація створена з метою об’єднати молодих людей, які бажають внести свій внесок у розвиток суспільства, зробити свій голос почутим і змінити стереотипи про молодь. Ми віримо, що молоді люди мають потужний потенціал і можуть стати справжнім поштовхом позитивних змін у світі. Тому ми пропонуємо різноманітні можливості для студентів і – виявити свої таланти, розвинути навички і зробити певний внесок у суспільство.

На сьогодні в МО функціонують 4 відділи, такі як – 1. ПІАР ; 2. МІЖНАРОДНИЙ ; 3. ІВЕНТ ; 4. ВОЛОНТЕРСЬКИЙ. Відділи молодіжки охоплюють різні сфери. Наприклад, освіта, культура, громадська діяльність, медіаграмотність та багато іншого.  Ми організовуємо тренінги, семінари, конференції та волонтерські заходи, які допомагають юнацтву розвиватися, знайти своє покликання та відшукати нових друзів і партнерів. У молодіжній організації нашого університету вас чекають захоплюючі події, цікаві проєкти, можливості для саморозвитку та найголовніше – дружня та підтримуюча спільнота, де ви зможете реалізувати свої ідеї та внести важливий внесок у життя нашого університету та громади. Окрім цього, молодіжна організація університету виконує важливу роль у впровадженні соціальних проектів, спрямованих на підтримку вразливих груп населення та вирішення актуальних проблем суспільства. Члени організації беруть участь у благодійних акціях, волонтерських програмах та інших заходах, спрямованих на покращення якості життя учасників. Головне – не соромтеся брати ініціативу в свої руки, порушувати питання та долучатися до наших подій і проєктів. Ми віримо, що разом зможемо досягти великих речей.

Наша організація є відкритою для всіх молодих людей, які мають бажання змінити все навкруги. Ми вітаємо кожного, хто хоче приєднатися до нас і брати участь у різноманітних проєктах. Команда завжди відкрита до нових ідей, будемо раді бачити людей, які поділяють наші цінності і мають спільну мету.

Приєднуйтесь до нас і разом ми зробимо світ кращим місцем для життя. Давайте змінювати світ разом!

Голова Молодіжної організації – Якименко Кирило Євгенович
Заступник голови Молодіжної організації – Вовк Тетяна Олександрівна