Меню

Нагороди та подарунки від Cambridge Assessment Centre i Sigma Software

Напередодні Нового року до нас на факультет завітали наші друзі та партнери з Cambridge Assessment Center та Sigma Software, щоб привітати наших кращих студентів зі святом і їх здобутками у році, що минає!

На початку грудня студенти 4 курсу нашого факультету отримали унікальну можливість (у рамках пілотного проекту) скласти пробний тест Business English Cambridge на перевірку рівня володіння англійською мовою. Напередодні свят представники центру завітали до нас, щоб нагородити кращих студентів, які отримали найвищі бали і досягли рівня володіння англійською В2 та В1, сертифікатами. Приємна зустріч у родинному колі, подарунки, побажання, надії на майбутні перемоги.

Студенти, які отримали найвищі бали отримали унікальну можливість скласти сертифікаційний іспит на рівень володіння англійською – подарунок від наших партнерів!

До студентів 5 курсу спеціальності Міжнародний IT менеджмент завітали наставники ІТ компанії Sigma Software, щоб подякувати нашим хлопцям і дівчатам за плідну роботу під час практики/стажування/навчання на підприємстві.

Наші партнери дуже раді, що отримали змогу працювати із нашими студентами, які завжди готові до роботи і професійного розвитку, і тому представники компанії нагородили наших активних представників футболками і рюкзаками справжніх ІТішників!

У свою чергу, студенти подякували представникам компаній за можливість спробувати свої сили на підприємстві світового рівня!

Дякуємо нашим друзям і партнерам за чудові подарунки до свят !!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *