Меню

Відомості для викладачів

          Для своєчасного проведення заліково-екзаменаційної сесії у 2 семестрі 2019/2020 н.р. просимо заповнити “Відосмості успішності студентів” в призначений час, за зразком, який викладений на офіційному сайті.

Відомості за підсумковим конролем “залік” та “екзамен” знаходяться в окремих папках.

необхідно зробити наступне:

1. Знайти папку курсу на якому ведеться навчальна дисципліна (наприклад 1 курс)

 2. Знайти в папці свого курсу папку з назвою своєї навчальної дисципліни. (наприклад ” Філософія “). Звертаємо вашу увагу на те, що в папці всі групи спеціальностей на якому ведеться дана дисципліна.

          Всю інформацію для заповнення відомостей необхідно вносити  в лист «Данные». (перевірте заздалегідь внесені дані “Назва дисципліни” «Прізвище та ініціали викладача і завідувача кафедрою»).

          Викладачі у яких з навчальної дисципліни підсумковий контроль “залік” виставляють оцінку в «Відомість обліку успішності» у графу з назвою “Загальна середня оцінка за поточний контроль” від 0 до 59 (негативний результат) та від 60 до 100 (позитивний результат).

          Викладачі у яких з навчальної дисципліни підсумковий контроль “екзамен” виставляють оцінку в «Відомість обліку успішності» у графу з назвою “Загальна оцінка за поточний контроль” від 0 до 34 (негативний результат) та від 35 до 60 (позитивний результат).

          Екзаменаційна оцінка визначається автоматично шляхом множення суми балів на коефицент 1,7 шляхом математичного округлення на користь здобувача вищої освіти.

          Після заповнення балів студентів, необхідно роздрукувати відомість (лист «Итоговая»), підписати та скановану версію надіслати на електронну пошту rymarmilana@gmail.com до 26.05.2020 р. включно. Підписані оригінали «Відомостей обліку успішності» надіслати поштою на адресу закладу вищої освіти в триденний термін або подати їх особисто.

          У разі виникнення  питань,  звертатися до фахівця деканату міжнародних економичних відносин за телефоном 050-302-30-18 (Новелла Георгіївна).

Посилання для завантаження: https://drive.google.com/drive/folders/1y5sB_DrD-7dUNyJIC54jHS1YJYI8v-ZH?usp=sharing

Гарного Вам настрою і плідної роботи! З повагою, деканат факультету  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *