Меню

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 9/22-23

ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ СЕМЕНА КУЗНЕЦЯ

ФАКУЛЬТЕТ МІЖНАРОДНОЇ ЕКОНОМІКИ І ПІДПРИЄМНИЦТВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 9/22-23

від 07.03.2023р.

про порядок переведення студентів на вакантне місце на навчання

за кошти державного бюджету

ОГОЛОШУЮ:

конкурс на заміщення вакантних місць на навчання за рахунок коштів державного бюджету факультету міжнародної економіки і підприємництва денної форми здобуття вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за наступною спеціальністю:

№ з/пСпеціальністьКурсКількість вакантних місць
1.051 «Економіка»11

ЗАГАЛЬНІ УМОВИ:

.Переведення студентів, які навчаються за рахунок коштів фізичних або юридичних осіб на навчання за кошти державного бюджету здійснюється в межах одного курсу/року навчання, однієї спеціальності та факультету.
.До участі в конкурсі допускаються студенти, які не мають академічних заборгованостей та фінансових заборгованостей перед Університетом.
.Переведення студентів, на навчання за кошти державного бюджету здійснюється на конкурсній основі, за конкурсним рейтингом успішності студентів.
.За інших однакових умов до уваги береться участь студента в науковій роботі та громадському житті Університету.
.Правом першочергового переведення на навчання за кошти державного бюджету користуються студенти, які мають право на безоплатне навчання відповідно до Законів України, Указів Президента України та постанов Кабінету Міністрів України.

УМОВИ ПЕРЕВЕДЕННЯ:

.Протягом чотирьох робочих днів з дати оголошення конкурсу необхідно надати до деканату заяву на ім’я ректора Університету.
 До заяви додаються:
.Документи, які посвідчують право на першочергове переведення на навчання за кошти державного бюджету.
.Документи на підтвердження участі студента в науковій роботі та громадському житті Університету (сертифікати, грамоти, подяки тощо).

ПРИМІТКА: Заява на ім’я ректора Університету пишеться студентом власноручно у деканаті, реєструється у журналі за особистим підписом студента та працівника деканату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *