Меню

Скласти міжнародний іспит з англійської – це просто!

22.11.19 відбулася знакова і урочиста подія, яка просто змінить ваше уявлення про ХНЕУ імені Семена Кузнеця та факультет Міжнародних економічних відносин💼👨‍🎓👩🏻‍🎓Ректор університету Пономаренко Володимир Степанович та представники Cambridge Assessment English підписали угоди про співпрацю

Це величезний крок на шляху розвитку університету, який відкриває шалені можливості для викладачів та студентів не тільки удосконалювати власні знання і вміння, а й підтвердити власний рівень володіння англійською мовою .

Cambridge Assessment English – унікальна можливість скласти міжнародний мовний іспит, який перевіряє всі мовні компетентності, а значить стати ще більш привабливим спеціалістом на ринку праці.

У рамках реалізації пілотного проекту на факультеті МЕВ студенти-бакалаврів четвертого курсу спеціальностей “Міжнародна економіка” та “Міжнародний менеджмент” будуть складати мовний тест і оцінюватися екзаменаційним центром Кембриджського університету на рівень В2.

Наші зірочки-поліглоти, які успішно складуть тест, отримають не тільки сертифікати екзаменаційного центру Кембриджського університету‼️ а й шанс зарахувати оцінки в екзаменаційну сесію. Студенти, які отримають максимальний бал отримають унікальний шанс скласти оригінальний міжнародний іспит, а також призи і подарунки від Міжнародної ІТ-компанії “Sigma Software.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *