Меню

ІІІ конкурс стартап-проєктів “Спробуй і ти”

ГО «ДЕРЖАВА І Я» спільно з Університетом Бедфордширу (Лутон, Велика Британія), Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця, Українською інженерно-педагогічною академією та ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій» (Київ, Україна) в рамках проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council запрошує студентів та викладачів Вашого закладу освіти взяти участь у ІІІ-му щорічному конкурсі стартап-проєктів «СПРОБУЙ І ТИ!» серед студентів.

Спеціальна тема 2021 р. – «Креативний бізнес: від ідеї до моделі».

Усі команди отримають сертифікат учасника, переможці – призи від проєкту та можливість взяти участь у навчальному візиті до одного з партнерств програми Creative Spark, а також представити свій проєкт на міжнародному конкурсі Big Idea Challenge 2021, фінал якого проводить London Metropolitan University.

Долучившись до проєкту «СПРОБУЙ І ТИ!», студенти Вашого закладу освіти отримають неймовірний досвід та враження вже сьогодні.

Також наставники та студенти матимуть можливість безкоштовно долучитися до роботи міжнародного форуму «Креативність, підприємництво, інновації: управлінські та освітні тренди майбутнього» (IMPULSE 2021).

Реєстрація команд відкрита до 25 лютого 2021р. за посиланням: http://surl.li/kwmn

Програма проведення конкурсу наведена у інформаційному додатку.

Просимо Вас сприяти участі студентів Вашого закладу освіти в проєкті «СПРОБУЙ І ТИ!».

1613546700821395

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *