Меню

Ніч науки 2021

Ніч науки 2021 у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця завжди неймовірний захід: безліч майстер класів, нових знайомств і можливостей, емоцій і спогадів.
Викладачі кафедр факультету підготували для школярів і їхніх батьків багато цікавинок.

Викладачі кафедри технологій та безпеки життєдіяльності запросили усіх бажаючих відвідати майстер клас ” У світі технологій разом з FABLAB”, де школярі мали змогу познайомитися з основами 3D моделювання і конструювання роботів!
Кафедра Підприємництва і готельно-ресторанного бізнесу познайомила школярів із мистецтвом цукрової флористики і збагатила ідеями, як спіймати мрію і досягти власної мети у житті провела два тренінги. Майбутні студенти отримали нові знання, а викладачі – заряд позитиву.

Школярі мали змогу поринути в атмосферу подорожей і туризму разом з викладачами кафедри туризму.
Майстерні викладачі розповіли майбутнім мандрівникам про креативне мислення та туризм у стилі smart, познайомили із концепцією Eco-friendly та залучили до квест туризму.

Викладачі кафедри міжнародної економіки і менеджменту за підтимки нашої Молодіжної організації розкрили секрети мистецтва ділового спілкування і перевірили, на скільки майбутні студенти готові до викликів професійного життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *